Professioneel CV onderhoud

Zoekt u in Bergen op Zoom een installatiebedrijf voor CV onderhoud? Dan zijn wij u graag van dienst. Onze monteurs weten precies waar de mankementen zich in uw CV ketel kunnen bevinden en zorgen altijd voor een passende oplossing. Dankzij onze werkzaamheden werkt uw installatie naar behoren. Of het nu gaat om eenmalig onderhoud of om een onderhoudscontract. Op onze service kunt u rekenen!

Voorkom storingen

U kunt storingen beter voorkomen dan genezen. Voordat we een contract met u afsluiten voor periodiek CV onderhoud komen onze CV monteurs graag bij u langs voor een totaalinspectie van uw CV ketel. Na deze totaalinspectie zal dan vervolgens een eerste onderhoudsbeurt uitgevoerd worden. Wat kunt u verwachten als u deze onderhoudsbeurt laat uitvoeren:

  • Controle van de regelapparatuur, circulatiepomp en rookgasafvoer
  • Controle van de gasdichtheid en gasdruk
  • Het afstellen van het CO² percentage
  • Complete reiniging van de CV ketel

Als u ervoor kiest om een contract bij ons af te sluiten voor CV ketel onderhoud dan komen wij één keer per jaar bij u langs voor een grote onderhoudsbeurt. Daarnaast helpen wij u in de regio Bergen op Zoom bij storingen binnen 24 uur! Ga voor een goed werkende CV ketel en sluit een onderhoudscontract af!

merken Bergen op Zoom